Handjes bij ondernemen

Wij ontwikkelen jouw communicatiemiddelen

Ontwikkel jouw visuele identiteit

Of je nu net begint met ondernemen of dat je al een tijdje bezig bent, visuele identiteit is enorm belangrijk om een sterk merk te bouwen en te onderhouden. Soms kan het best lastig zijn om deze identiteit zelf te ontwikkelen. Wij hebben creatieve handjes en helpen je graag. Kijk hieronder wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. 

Website

Een overzichtelijke WordPress website, volledig naar jouw wens en huisstijl. Kies samen met ons geschikte webhosting en een passend thema voor de website.

Grafische vormgeving

Binnen jouw huisstijl kan grafische vormgeving niet ontbreken. Op Touw verzorgt jouw huisstijl. Denk aan briefpapier, enveloppen en visitekaartjes, volledig gebaseerd op jouw wensen.

Fotografie

Foto's geven een eerste indruk aan jouw klanten, en daarvan wil je dat die goed is! Zorg voor scherpe foto's die passen bij jou en jouw bedrijf.

Video

Met een krachtige voorstelvideo of een moderne bedrijfsfilm presenteer jij je snel en eenvoudig aan nieuwe en bestaande klanten.

Teksten schrijven

Soms kan het best lastig zijn om de juiste woorden te vinden om jezelf of je diensten te omschrijven. Wij schrijven deze teksten voor jou, to the point en eenvoudig te volgen.

Mis je nog iets?

Laat het ons weten. Dan gaan wij ons best doen om jouw wensen te vervullen.

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Heb jij ook interesse?

Wij bieden handjes bij ondernemen

Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op. 

Offerte aanvragen Communicatiemiddelen

Stel je vraag aan ons

Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op. 

Contactformulier