Over ons

Laten we kennismaken!

Marjolein de Boer

Design & communication

Hoi! Ik ben Marjolein, een jonge communicatieprofessional met een passie voor online communicatie. Daarnaast ben ik gek op webdesign en houd ik ervan om een sterk merk te bouwen.  

Bram van Leeuwen

creative & business

Hoi! Ik ben Bram, een ervaren ondernemer waarvan het creatieve brein nooit stilstaat. Ik haal voldoening uit het bedenken van verrassende oplossingen en het inspireren van anderen.

Dit drijft ons

Als startende ondernemer heb je nog geen budget voor prijzige communicatiebureau’s die jouw concept naar een hoger plan brengen. Wij zetten graag jouw onderneming Op Touw zonder dat je diep in de buidel hoeft te tasten. Ook als je al wat langer aan het ondernemen bent, kun je behoefte hebben aan kennis op het gebied van (online) communicatie. Wij lopen een tijdje met jouw bedrijf mee om deze Op Touw te zetten.

 

Vanuit bovenstaande hebben wij de missie om inspiratie te bieden aan (startende) ondernemers, zodat er een succesvolle onderneming ontstaat. We doen dit door het delen van onze kennis op het gebied van (online) communicatie. In het verlengde hiervan (ook wel onze visie te noemen) willen we zoveel mogelijk (startende) ondernemers ondersteunen bij hun ontwikkeling en succes als ondernemer.

 

Onze inspiratie moet effectief zijn en daarom schrijven we geen stoffige beleidsplannen. We helpen je om zelf een praktische roadmap op te stellen. Wij hanteren heldere en transparante tarieven/percentages. Je weet van tevoren meteen waar je aan toe bent.