Learn to Master

Communicatieadvies, webdesign en webteksten

Strak en overzichtelijk

Voor Learn to Master (voorheen Wijzer Werken) hebben wij een beknopt communicatieadvies geschreven. Hierin kwam naar voren dat de oude bedrijfsnaam (Wijzer Werken) niet meer paste bij het bedrijf en de werkzaamheden. Wij adviseerden een hippere bedrijfsnaam en daar is ‘Learn to Master’ uit voortgekomen. Hierbij hoorde ook een vernieuwing van haar online uitstraling, waaronder het advies voor een vernieuwde website. Deze website mochten wij verzorgen, inclusief het schrijven van de webteksten. 

Webdesign

Samen met Learn to Master hebben we een geschikt WordPress-thema gekozen voor de website. Dit thema is de basis voor de website. Vervolgens zijn we dit thema gaan vullen met content dat gebaseerd is op de huisstijl. Learn to Master had de wens voor een strakke en overzichtelijke website. De fonts en de grafische vormgeving zijn hierop aangepast. Zie hieronder het resultaat.

Webteksten

Kwaliteit, professionaliteit en eenvoud. Dat zijn de drie kernwaarden van Learn to Master, die wij terug hebben laten komen in de webteksten. De teksten geven aan dat de werkzaamheden van Learn to Master professioneel zijn en dat het bedrijf kwaliteit levert. Daarnaast wordt de nadruk gelegd op het versimpelen van de inhoud, zodat het begrijpelijk is voor een grote doelgroep.

Wil jij dit ook?