Starten met ondernemen

Wie bieden jou inspiratie bij ondernemen

Waar begin je met ondernemen?

Je bent een startende ondernemer met passie voor een bepaald product of je bent heel goed in het verlenen van een dienst. Vol energie ga je aan de slag om andere mensen enthousiast te krijgen voor jouw bedrijf. Waar begin je dan? Hoe stel je een stevig businessplan op? Wat zijn de eerste stappen die je moet zetten als ondernemer en welke juist niet? Hoe ga je om met online communicatie? Wij investeren graag met onze kennis in jouw onderneming om je te helpen deze vragen te beantwoorden. Hierdoor maak je een goede start en daarnaast ontwikkel je jezelf ook als ondernemer met nieuwe skills. Check de video hieronder.

Video afspelen

Zo gaan we te werk

Stap 1

We vinden het erg belangrijk dat we je leren kennen en dat we potentie zien in jouw idee. Daarom plannen we eerst een ontspannen vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin ontdekken we samen welke stappen je al hebt gezet als ondernemer en wat onze rol gaat worden om jou te helpen starten met ondernemen.

Stap 2

Wij geloven erin dat jouw ondernemingsplan beter slaagt als jij de hoofdauteur bent, en niet wij. Wel zullen wij je helpen om dit plan op een goede manier op te bouwen en vorm te geven zodat het echt een roadmap voor jouw onderneming wordt. Bij het schrijven van het plan krijg je feedback van ons en van andere ondernemers. Uiteindelijk presenteer jij jouw idee en kun je via een puntgave elevatorpitch potentiële klanten overtuigen van jouw kwaliteiten.

Stap 3

Met alleen een roadmap ben je er nog niet. Vandaag de dag is online communicatie essentieel voor het slagen van jouw onderneming. Het plan hiervoor ga je ook zelf ontwikkelen. Wij stoppen je vol met kennis en ervaring en stellen je in staat om zelf het beheer en beleid te onderhouden en uit te voeren. Wij geven je onder andere advies over welke socialmediakanalen jij in kunt zetten, welke functie een website heeft voor jouw bedrijf en hoe een contentkalender er uit ziet. ​

Stap 4

In de tijd die dan volgt houden we regelmatig contact en kun je terecht op ons inloopspreekuur. Jij bent inmiddels gestart met ondernemen, maar zijn er nog dingen waar je tegenaan loopt? Heb je gemerkt dat de praktijk anders uitpakt dan wat er in jouw roadmap staat? Of heb je gewoon behoefte aan een uurtje sparren om nieuwe ideeën op te doen? Je bent welkom! ​

Wat zijn de kosten?

De onderdelen die hierboven beschreven zijn brengen we in eerste instantie niet in rekening. Je betaalt pas als je ook daadwerkelijk omzet maakt. Als vergoeding vragen wij 1% van de omzet van de eerste vijf jaar van jouw onderneming. Deze getallen zijn zorgvuldig gekozen. Elke ondernemer kan 1% van zijn omzet apart zetten zonder dit echt in zijn liquiditeit te merken. Het is bewust een percentage. Dat prikkelt ons om altijd de hoogste kwaliteit te leveren zodat jouw omzet groeit. Daarnaast kiezen we voor een periode van 5 jaar omdat we vinden dat na 5 jaar het succes van jouw formule bewezen moet zijn en jouw bedrijf dus Op Touw staat.

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Heb jij interesse?

Laten we starten met ondernemen

Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op. 

Vrijblijvend aanmelden Starten met ondernemen
Denk aan de volgende vragen: Ben je al gestart? Wat voor dienst/product ga je aanbieden? Wat is je ervaring op het gebied van ondernemen?