Verder met ondernemen

Wij tillen jouw onderneming naar een hoger niveau

Hoe nu verder met ondernemen?

Jouw bedrijf staat goed op poten en je bent al behoorlijk ervaren als ondernemer. Je hebt een mooie klantenkring opgebouwd en je werkt aan een sterk imago. Marketing en communicatie vind je lastig, omdat de kennis niet aanwezig is binnen jouw bedrijf. Vragen als: Hoe zet ik mijn nieuwe dienst in de markt? Hoe ga je om met online communicatie? Hoe maak je content? Hoe zet je sociale media in voor jouw bedrijf? blijven onbeantwoord. Wij helpen jouw bedrijf bij het beantwoorden van deze vragen. Wij lopen voor een bepaalde periode mee met jouw bedrijf. We nemen jou de marketing en communicatie uit handen, om deze vervolgens terug te geven als alles Op Touw is gezet. 

Zo gaan we te werk

Stap 1

We vinden het erg belangrijk dat we je leren kennen en dat we potentie zien in jouw bedrijf. Daarom plannen we eerst een ontspannen vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin ontdekken we samen welke stappen je al hebt gezet als ondernemer en hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen. In dit gesprek komt ook naar voren hoelang mij mee zullen lopen met bedrijf.

Stap 2

We maken een analyse van jouw huidige marketing en communicatie. Door een goede analyse te maken van jouw bedrijf en de markt, kunnen we goed inschatten waar we ons op gaan richten de komende periode. Jouw hulp hierin is erg belangrijk! Jij zit al een tijd in deze branche, waardoor je onze analyse kunt aanvullen met eigen ervaringen.

Stap 3

Showtime! We pakken jouw marketing en communicatie op. We bedenken creatieve campagnes en voeren deze uit voor jouw bedrijf. Ondertussen zorgen we voor een doordachte sociale media strategie, zodat jij online zichtbaar wordt. Wanneer nodig pakken we je website aan, redigeren de webteksten en zorgen voor een goede vindbaarheid van de website in Google. We hebben op regelmatige basis contact over de vorderingen, zodat we tijdig kunnen bijsturen en zo ook op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Wat zijn de kosten?

De onderdelen die hierboven beschreven zijn brengen we in eerste instantie niet in rekening. Je betaalt pas als je ook daadwerkelijk omzet maakt. Als vergoeding vragen wij 5% van de omzet van het aantal jaar dat wij meelopen met jouw bedrijf. Dit percentage is zorgvuldig gekozen.


Een marketingafdeling kost gemiddeld 10% van de omzet van een bedrijf. Wij kiezen bewust voor de helft hiervan, omdat wij willen investeren met tijd, kennis en ervaring. De andere 5% kan jij gebruiken voor extra promotiekosten, denk aan kosten voor een website hosten, drukkosten en het inhuren van een fotograaf of videograaf. Het aantal jaar dat wij mee zullen lopen met jouw bedrijf hangt af van jouw voorkeur en hoelang wij denken een toegevoegde waarde voor jouw bedrijf te kunnen zijn. 

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Heb jij interesse?

Laten we samen verder gaan met ondernemen

Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op. 

Vrijblijvend aanmelden verder met ondernemen